Ionix logo

Palvelut

Prosessi­asiantuntijapalvelut

IONIXIN PROSESSIASIANTUNTIJAPALVELUT on suunnattu teollisuuden toimijoille, jotka haluavat ottaa kaiken irti lasertyöstön, plasmatyöstön sekä kaarihitsauksen tarjoamista mahdollisuuksista.

TYÖSTÖPROSESSIN VALINTA on merkittävässä roolissa uuden tuotteen kehitysvaiheessa kuten myös jo olemassa olevan tuotteen valmistusta kehitettäessä. Autamme asiakastamme rajoittumatta tiettyyn teknologiaan: Sovellukseen valitaan paras mahdollinen prosessi ottaen huomioon niin laatu-, kapasiteetti- kuin kustannusvaatimuksetkin.

PROSESSITESTAUS tulee usein kysymykseen ennen uuteen prosessiin siirtymistä. Näin todennetaan prosessilla saavutettava laatu, sekä kyetään määrittelemään laitteistolle asetetut vaatimukset.

TYÖSTÖPROSESSIEN KEHITYS tulee kysymykseen, mikäli asiakkaan sovellukseen ei sen erityislaatuisuudesta johtuen ole olemassa soveltuvaa standardiprosessia. Usein pienillä prosessiparametrimuutoksilla tai esimerkiksi työstöpään lisätoiminnoilla kyetään luomaan juuri asiakkaan tarvetta vastaava menetelmä.

TYÖSTÖPROSESSIEN KÄYTTÖÖNOTTO- JA SÄÄTÖPALVELU auttaa asiakastamme ottamaan käytössään olevasta teknologiasta kaiken irti. Uuden prosessin käyttöönottoon liittyy aina haasteita, mutta ajoittain myös jo vuosia käytössä ollut prosessi vaatii säätötoimenpiteitä: Esimerkiksi kapasiteettitarpeen nousu, uudet työstettävät materiaalit tai laatuongelmat edellyttävät muutoksia prosessiin.

TYÖSTÖPROSESSEIHIN LIITTYVÄ KOULUTUS on aina kannattava investointi. Osaamistason nousu laskee laatukustannuksia, mutta usein koulutuksen yhteydessä tapahtuu myös tuottavuutta nostavia oivalluksia.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram