Järjestelmät

Laserhitsaus­koneet

Ionixin laserhitsauskoneet ovat täydellinen valinta asiakkaalle, joka haluaa hyödyntää laserhitsauksen hyödyt omassa tuotannossaan kohtuullisin investointikustannuksin.

Ionixin laserhitsauskoneet räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi ottaen huomioon asiakkaan erityisvaatimukset. Esimerkiksi laserhitsauskoneessa käytettävän laserteholähteen valinta on tärkeä tehdä huolellisesti ottaen huomioon mm. hitsattavat materiaalit ja materiaalipaksuudet sekä tavoiteltu hitsauskapasiteetti ja laatu.

Jos asiakas tavoittelee helposti moneen erilaiseen hitsaustehtävään soveltuvaa laserhitsauskonetta (esimerkiksi alihankintatöihin) on usein järkevää valita markkinoilta vakiokone, jonka akselien määrä, työalueen koko sekä laserteho riittävät näköpiirissä oleville hitsaustöille. Mutta jos asiakkaan laserhitsaustyö on jatkuvasti toistuvaa, ja laserhitsauksen laatua ja kapasiteettia halutaan maksimoida mutta samalla pitää investoinin hinta kohtuullisena, on järkevää räätälöidä laserhitsauskone juuri asiakkaan tarpeisiin.

Ionixin laserhitsauskoneissa hyödynnetään vakioituneita ratkaisuja sekä markkinoiden parhaita komponenttitoimittajia. Ionixin kokemus ja asiantuntemus laserhitsauksesta yhdistettynä asiakkaan tietämykseen hitsattavista tuotteista takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Jos kuitenkin asiakkaan tarpeeseen sopii parhaiten markkinoilta löytyvä vakiokone (esimerkiksi laserhitsausrobottisolu), voi Ionix auttaa asiakasta parhaiten asiakkaalle soveltuvan vakiokoneen etsimisessä.

Lisätietoja: Ionix tuotantojärjestelmät, laserhitsaus, hybridihitsaus

Ota yhteyttä, jos halua lisätietoja Ionixin laserhitsauskoneista!