Uutiset

Ionix Lasys-messuilla Stuttgartissa 24.-26.6.2014

Ionix on mukana Saksan Stuttgartissa 24.-26.6.2014 järjestettävillä kansainvälisillä lasertyöstöön keskittyvillä LASYS-messuilla. Joka toinen vuosi järjestettävät messut keskittyvät materiaalien lasertyöstöön erityisesti loppukäyttäjän näkökulmasta ja kokoavat perinteisesti maailman johtavat lasertyöstökoneiden ja -komponenttien valmistajat Stuttgartin messukeskukseen esittelemään lasertyöstön uusinta teknologiaa. Tervetuloa vierailemaan osastollamme 4A73.2 hallissa 4!

Tuotanto käynnistyi kuitulaserleikkausjärjestelmällä

Ionix Oy:n suunnittelema kuitulaserleikkausjärjestelmä on otettu kesän aikana tuotantokäyttöön Vahterus Oy:llä Uudenkaupungin Kalannissa. Järjestelmä aukottaa ja rajaa laserleikkaamalla erikokoisia lämmönsiirrinlevyjä suoraan nauhalevyltä. Järjestelmälle on asetettu useita erikoisvaatimuksia, mistä johtuen kone on hyvin pitkälle täysin Vahteruksen tarpeisiin suunniteltu. Yhdellä laserilla ja leikkauspäällä leikataan tuotteita viidellä eri tuotelinjalla, jolloin koneelta vaaditaan poikkeuksellisen suurta, yli 16 metriä pitkää, … Lue lisää

Ionix mukana alihankinta-messuilla 24.-26.9.2013

Ionix on mukana Tampereen Alihankintamessuilla 24.-26.9.2013 osastolla C432. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme keinoista tehokkuuden ja laadun nostamiseksi tuotesuunnittelun ja kehittyneiden tuotantoteknologioiden avulla erityisesti lasertyöstön, plasmatyöstön ja kaarihitsauksen alueella!

Kuitulaserleikkausjärjestelmä edennyt asennusvaiheeseen

Ionix Oy:n suunnittelema suuren työalan kuitulaserleikkausjärjestelmä on edennyt asennusvaiheeseen. Tiiviissä yhteistyössä kotimaisen asiakkaan kanssa toteutetun projektin suunnitteluvaihe saatiin päätökseen aikataulussaan joulukuun alussa, ja hankintavaiheen jälkeen projekti on edennyt asennusvaiheeseen. Järjestelmä valmistuu tuotantoon kevään aikana.

Kuitulaser rynnisti tasoleikkauskonemarkkinoille Euroblech 2012-messuilla

23.-27.10.2012 järjestetty EuroBLECH 2012 –messu kokosi viiden päivän aikana Saksan Hannoveriin yli 60 000 vierasta. 1 520 näytteilleasettajan voimin messu esitteli tänäkin vuonna ohutlevytyöstökoneiden viimeisimmät uutuudet leikkauksesta hitsaukseen ja särmäyksestä syvävetoon. Lasertyöstön puolella suurin huomio kiinnittyi kuitenkin kuitulasereiden rynnistykseen tasoleikkauskoneiden markkinoille. Kuitulasereiden tuloa toden teolla tasoleikkauskonemarkkinoille on uumoiltu jo vuosia, mutta EuroBLECH-messuilla nähty eri valmistajien määrä yllätti … Lue lisää

Ionix on muuttanut uusiin toimitiloihin

Ionix on muuttanut perinteikkääseen Wetterhoffin kiinteistöön Hämeenlinnan keskustassa. Uusi osoitteemme on Wetterhoffinkatu 4, 13100 Hämeenlinna.

Ionix mukana toimittamassa kuitulaserhitsaus­järjestelmää Kiinaan

Ionix Oy avustaa amerikkalaista koneenrakentajaa laserhitsausjärjestelmän toimittamisessa kiinalaiselle loppuasiakkaalle. Järjestelmässä on kaksi 12 kW IPG Laser GmbH:n valmistamaa kuitulaseria.